Bel ons op nummer 06 12 37 84 45

Sloperij Den Haag

Achter de duinen ligt een hele mooie stad: ’s-Gravenhage. Maar men loopt meteen op Lange Poten als er een sloopauto te koop staat. In Den Haag is men gewend aan de Gouden Koets, schade- en sloopauto’s passen niet in het Koninklijke beeld.

Info over / aanbieding van uw schade- of sloopauto?

Vul uw kenteken hieronder in.

 
 

Jouw sloperij in Den Haag

Is het niet meer verantwoord om met je ouwe barrel de weg op te gaan? Neem dan contact op met Sloopauto-denhaag.nl. Wij brengen je auto veilig én gratis naar onze sloperij in Den Haag. Bovendien krijg je van ons een aantrekkelijke vergoeding!

Direct vrijwaringsbewijs en financiële vergoeding

Wanneer je besluit je auto naar onze sloperij te laten brengen, krijg je van ons direct harde pleuri voor je sloopauto. Deze vergoeding is o.a. afhankelijk van het aantal nog bruikbare auto-onderdelen. Ook krijg je direct een RDW vrijwaringsbewijs van onze chauffeur mee. Zo draag je in één keer alle verantwoordelijkheid aan de autosloop over. Dat is nog eens voordelig een sloopauto verkopen in Den Haag!

Autosloop Den Haag en omstreken

Sloopauto-denhaag.nl werkt als sloperij in heel Nederland. Niet alleen voor autosloop in de regio Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor autosloop in Zoetermeer of andere locaties in Nederland. Je kunt je auto 24/7 door heel Nederland gratis aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak met onze ophaaldienst.

Zo eentje is toch rijp voor de sloop?
  Zo eentje is toch rijp voor de sloop?

Snel geld verdienen is nu sloopauto-denhaag bellen!

bel

mail

Waarom sloopauto-denhaag.nl?

  • Wij komen overal in heel Nederland
  • 24/7 aanbieden schade- en sloopauto's
  • Volledig gratis aanbieden en ophalen
  • Direct uw RDW vrijwaringsbewijs
  • Aantrekkelijke vergoeding
  • Geen tussenpersonen, alles in eigen beheer
  • Directe betaling verkoopbedrag

 
 
© 2011 sloopauto-denhaag.nl Het verwerkingsbedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en aangesloten bij ARN, Stiba en RDW.